Patatesle yapılan kek tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim. Patatesin tatlı bir tarifte nasıl bir lezzet yarattığını düşünmek oldukça ilginç. Özellikle püre haline getirilmiş patatesin hamura katılması, keke farklı bir dokusuz ve lezzet katacak gibi görünüyor. Sizce bu kekin tadı nasıl olur? Tatlı ve tuzlu arasında bir denge kurabilir mi? Ayrıca, üzerine çikolata sosu ya da pudra şekeri eklemek, keki daha da çekici hale getirebilir mi? Bu tarifin denemeye değer olduğunu düşünüyorum, sizin yorumlarınız neler?
Patatesle yapılan kek tarifini okuduktan sonra gerçekten merak ettim. Patatesin tatlı bir tarifte nasıl bir lezzet yarattığını düşünmek oldukça ilginç. Özellikle püre haline getirilmiş patatesin hamura katılması, keke farklı bir dokusuz ve lezzet katacak gibi görünüyor. Sizce bu kekin tadı nasıl olur? Tatlı ve tuzlu arasında bir denge kurabilir mi? Ayrıca, üzerine çikolata sosu ya da pudra şekeri eklemek, keki daha da çekici hale getirebilir mi? Bu tarifin denemeye değer olduğunu düşünüyorum, sizin yorumlarınız neler?
Cevap yaz