Patatesli ve peynirli kek tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli ve besleyici atıştırmalığı denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle çay saatlerinde ya da hafif bir akşam yemeği olarak tercih edilen bir seçenek olması çok cazip. Patateslerin rendelenmesi ve fazla suyunun sıkılması gibi adımlar, kekin dokusunu ne kadar etkiler merak ediyorum. Beyaz peynir ya da cheddar peynirinin tercih edilmesi de farklı tatlar elde etmek için güzel bir fırsat sunuyor. Sizce içine zeytin ya da yeşil soğan eklemek kekin tadını nasıl değiştirir? Ayrıca, glutensiz un ile yapılabilmesi de çok yönlülük katıyor. Bu tarifi denemek için en uygun zamanı sizce ne zaman seçmeliyim?
Patatesli ve peynirli kek tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli ve besleyici atıştırmalığı denemek için sabırsızlanıyorum. Özellikle çay saatlerinde ya da hafif bir akşam yemeği olarak tercih edilen bir seçenek olması çok cazip. Patateslerin rendelenmesi ve fazla suyunun sıkılması gibi adımlar, kekin dokusunu ne kadar etkiler merak ediyorum. Beyaz peynir ya da cheddar peynirinin tercih edilmesi de farklı tatlar elde etmek için güzel bir fırsat sunuyor. Sizce içine zeytin ya da yeşil soğan eklemek kekin tadını nasıl değiştirir? Ayrıca, glutensiz un ile yapılabilmesi de çok yönlülük katıyor. Bu tarifi denemek için en uygun zamanı sizce ne zaman seçmeliyim?
Cevap yaz