Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Patlıcanları tuzlu suda bekletmenin ne kadar önemli olduğunu biliyor muydunuz? Acılığını alması ve lezzetinin artması için bu adımı atlamak istemem. Ayrıca, kıymayı kavururken baharatları iyi harmanlamanın yemeğin tadını ne kadar etkilediğini de deneyimlemişimdir. Fırınlama süresini ayarlamak ise yemeğin üzerinin kızarması açısından çok kritik. Sizce de fırından çıktıktan sonra maydanoz eklemek, yemeğin sunumunu daha da güzelleştiriyor mu? Kesinlikle denemek isteyeceğim!
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Patlıcanları tuzlu suda bekletmenin ne kadar önemli olduğunu biliyor muydunuz? Acılığını alması ve lezzetinin artması için bu adımı atlamak istemem. Ayrıca, kıymayı kavururken baharatları iyi harmanlamanın yemeğin tadını ne kadar etkilediğini de deneyimlemişimdir. Fırınlama süresini ayarlamak ise yemeğin üzerinin kızarması açısından çok kritik. Sizce de fırından çıktıktan sonra maydanoz eklemek, yemeğin sunumunu daha da güzelleştiriyor mu? Kesinlikle denemek isteyeceğim!
Cevap yaz