Kaşarlı patates çubukları tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli atıştırmalığı yapmak için sabırsızlanıyorum! Patatesleri tuzlu suda bekletmenin çıtırlık için ne kadar önemli olduğunu öğrenmek ilginçti. Sizce bu tarifte başka hangi baharatlar kullanılabilir? Özellikle sarımsak tozu eklemek, lezzeti artırır mı? Farklı peynir çeşitleri denemek de güzel bir fikir gibi görünüyor. Denedikten sonra misafirlerime nasıl bir sunum yapmalıyım, sence maydanoz süslemesi yeterli olur mu?
Kaşarlı patates çubukları tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli atıştırmalığı yapmak için sabırsızlanıyorum! Patatesleri tuzlu suda bekletmenin çıtırlık için ne kadar önemli olduğunu öğrenmek ilginçti. Sizce bu tarifte başka hangi baharatlar kullanılabilir? Özellikle sarımsak tozu eklemek, lezzeti artırır mı? Farklı peynir çeşitleri denemek de güzel bir fikir gibi görünüyor. Denedikten sonra misafirlerime nasıl bir sunum yapmalıyım, sence maydanoz süslemesi yeterli olur mu?
Cevap yaz