Patates kızartması yaparken hangi yöntemi tercih ediyorsunuz? Klasik derin yağda kızartmayı mı yoksa fırında pişirmeyi mi? Ben fırında yapmayı daha sağlıklı buluyorum ama hava fritözü ile yapılanların da çok lezzetli olduğunu duydum. Sizce hangi yöntem daha çıtır çıtır sonuç veriyor? Ayrıca baharatlarla zenginleştirme konusunda önerileriniz var mı? Kendi tariflerinizi de paylaşmak isterseniz çok sevinirim!
Patates kızartması yaparken hangi yöntemi tercih ediyorsunuz? Klasik derin yağda kızartmayı mı yoksa fırında pişirmeyi mi? Ben fırında yapmayı daha sağlıklı buluyorum ama hava fritözü ile yapılanların da çok lezzetli olduğunu duydum. Sizce hangi yöntem daha çıtır çıtır sonuç veriyor? Ayrıca baharatlarla zenginleştirme konusunda önerileriniz var mı? Kendi tariflerinizi de paylaşmak isterseniz çok sevinirim!
Cevap yaz