Bu beşamel soslu kıymalı patates tarifi gerçekten iştah açıcı görünüyor. Patateslerin hazırlanması aşamasında dikkat edilmesi gereken ince dilimleme, pişirme süresini etkiliyor demek ki. Kıymanın soğan ve sarımsakla kavrulması, yemeğe derin bir tat katıyordur. Beşamel sosun kıvamı da önemli, akışkan olmalıymış. Fırında pişirilirken üst kısmının altın rengi alması, yemeğin hazır olduğunun bir işareti olarak güzel bir detay. Yanında yeşil salata ya da yoğurt önerisi de harika. Bu tarifle aile sofralarında fark yaratmak mümkün gibi görünüyor. Sizce de dondurulabilir olması, pratiklik açısından büyük bir avantaj değil mi?
Bu beşamel soslu kıymalı patates tarifi gerçekten iştah açıcı görünüyor. Patateslerin hazırlanması aşamasında dikkat edilmesi gereken ince dilimleme, pişirme süresini etkiliyor demek ki. Kıymanın soğan ve sarımsakla kavrulması, yemeğe derin bir tat katıyordur. Beşamel sosun kıvamı da önemli, akışkan olmalıymış. Fırında pişirilirken üst kısmının altın rengi alması, yemeğin hazır olduğunun bir işareti olarak güzel bir detay. Yanında yeşil salata ya da yoğurt önerisi de harika. Bu tarifle aile sofralarında fark yaratmak mümkün gibi görünüyor. Sizce de dondurulabilir olması, pratiklik açısından büyük bir avantaj değil mi?
Cevap yaz