Fırında kabak ve patates hazırlarken, malzemeleri nasıl seçip hazırladığınızı merak ediyorum. Kabak ve patateslerin kabuklarını soymada bir tercih yaptınız mı? Ayrıca, sebzeleri dilimlerken eşit büyüklükte kesmek gerçekten pişirme süresini etkiliyor mu? Son olarak, fırında pişirme süresi boyunca nelerle karşılaştınız, sebzelerin kıvamı istediğiniz gibi oldu mu?
Fırında kabak ve patates hazırlarken, malzemeleri nasıl seçip hazırladığınızı merak ediyorum. Kabak ve patateslerin kabuklarını soymada bir tercih yaptınız mı? Ayrıca, sebzeleri dilimlerken eşit büyüklükte kesmek gerçekten pişirme süresini etkiliyor mu? Son olarak, fırında pişirme süresi boyunca nelerle karşılaştınız, sebzelerin kıvamı istediğiniz gibi oldu mu?
Cevap yaz