Fırında patates püresi yapmayı denemek harika bir fikir! Patatesleri doğru boyutlarda doğramak pişirme süresini eşitlemek açısından önemli görünüyor. Haşlama aşamasında patateslerin yumuşak olmasını sağlamak için tam olarak ne kadar tuz eklemek gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Ayrıca, fırında pişirme süresi boyunca üzerinin ne kadar kızarması gerektiği de merak ettiğim bir nokta. Peynir eklemek isteğe bağlı demişsiniz, peki, hangi peynirler bu tarifte en iyi sonucu verir?
Fırında patates püresi yapmayı denemek harika bir fikir! Patatesleri doğru boyutlarda doğramak pişirme süresini eşitlemek açısından önemli görünüyor. Haşlama aşamasında patateslerin yumuşak olmasını sağlamak için tam olarak ne kadar tuz eklemek gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Ayrıca, fırında pişirme süresi boyunca üzerinin ne kadar kızarması gerektiği de merak ettiğim bir nokta. Peynir eklemek isteğe bağlı demişsiniz, peki, hangi peynirler bu tarifte en iyi sonucu verir?
Cevap yaz