Patates kavurması yaparken en çok hangi baharatları kullanmayı tercih edersiniz? Ben genelde kırmızı biber ve sarımsak tozu ekliyorum, ama kimyon da harika bir tat katıyor. Patateslerin eşit boyutlarda kesilmesi gerektiğini biliyorum, peki ya yağı ne kadar ısıtmak gerektiği hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeterince ısınmış mı olmalı, yoksa biraz daha mı beklemeliyiz? Ayrıca, patatesleri karıştırırken dikkatli olmak gerektiği de doğru mu? Dağılmadan güzelce kızarmaları için ne gibi yöntemler önerirsiniz?
Patates kavurması yaparken en çok hangi baharatları kullanmayı tercih edersiniz? Ben genelde kırmızı biber ve sarımsak tozu ekliyorum, ama kimyon da harika bir tat katıyor. Patateslerin eşit boyutlarda kesilmesi gerektiğini biliyorum, peki ya yağı ne kadar ısıtmak gerektiği hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeterince ısınmış mı olmalı, yoksa biraz daha mı beklemeliyiz? Ayrıca, patatesleri karıştırırken dikkatli olmak gerektiği de doğru mu? Dağılmadan güzelce kızarmaları için ne gibi yöntemler önerirsiniz?
Cevap yaz