Sulu köfte yapımında en çok hangi aşama zorlayıcı geliyor? Kıymayı yoğurmak mı yoksa sebzeleri doğramak mı? Ayrıca, yemek piştikten sonra yanında yoğurt veya limon dilimleri ile servis etmenin lezzeti artırdığını düşünüyor musun? Bu tarifin besin değerleri de harika görünüyor, özellikle protein ve vitamin açısından zengin olması. Kış aylarında sıcacık bir çorba gibi tüketmek gerçekten güzel bir fikir!
Sulu köfte yapımında en çok hangi aşama zorlayıcı geliyor? Kıymayı yoğurmak mı yoksa sebzeleri doğramak mı? Ayrıca, yemek piştikten sonra yanında yoğurt veya limon dilimleri ile servis etmenin lezzeti artırdığını düşünüyor musun? Bu tarifin besin değerleri de harika görünüyor, özellikle protein ve vitamin açısından zengin olması. Kış aylarında sıcacık bir çorba gibi tüketmek gerçekten güzel bir fikir!
Cevap yaz