Fırında kremalı patatesi süt eklemeden yapmak gerçekten ilginç bir fikir. Patateslerin kabuklarını soyup ince dilimler halinde kesmek, pişirme süresini eşitlemek için önemli bir adım. Baharatlarla zeytinyağını karıştırmak, lezzeti artıracak gibi görünüyor. Son aşamada sebze veya tavuk suyu eklemek, patateslerin nemli ve lezzetli olmasını sağlayacak. Fırında pişirme süresi de oldukça makul, 40-45 dakika yeterli gibi. Rendelenmiş peynir ve taze otlarla süslemek de harika bir dokunuş. Ekstra ipuçları da oldukça faydalı; alüminyum folyo ile kapatmak, kremalı bir doku elde etmek için iyi bir yöntem. Gerçekten pratik ve lezzetli bir tarif! Denemek için sabırsızlanıyorum.
Fırında kremalı patatesi süt eklemeden yapmak gerçekten ilginç bir fikir. Patateslerin kabuklarını soyup ince dilimler halinde kesmek, pişirme süresini eşitlemek için önemli bir adım. Baharatlarla zeytinyağını karıştırmak, lezzeti artıracak gibi görünüyor. Son aşamada sebze veya tavuk suyu eklemek, patateslerin nemli ve lezzetli olmasını sağlayacak. Fırında pişirme süresi de oldukça makul, 40-45 dakika yeterli gibi. Rendelenmiş peynir ve taze otlarla süslemek de harika bir dokunuş. Ekstra ipuçları da oldukça faydalı; alüminyum folyo ile kapatmak, kremalı bir doku elde etmek için iyi bir yöntem. Gerçekten pratik ve lezzetli bir tarif! Denemek için sabırsızlanıyorum.
Cevap yaz