Patates, patlıcan ve biber kızartması yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Patateslerin altın rengi alana kadar kızartılması konusunda bir püf noktası var mı? Ayrıca, sebzelerin acılığını azaltmak için patlıcanları tuzlayıp bekletmek gerçekten etkili mi? Kızartma sırasında yağı sıcak tutmak için ne gibi önlemler alıyorsunuz? Bunlar, benim için önemli noktalar!
Patates, patlıcan ve biber kızartması yaparken en çok hangi aşamada zorlandınız? Patateslerin altın rengi alana kadar kızartılması konusunda bir püf noktası var mı? Ayrıca, sebzelerin acılığını azaltmak için patlıcanları tuzlayıp bekletmek gerçekten etkili mi? Kızartma sırasında yağı sıcak tutmak için ne gibi önlemler alıyorsunuz? Bunlar, benim için önemli noktalar!
Cevap yaz