Patates püresini yoğurtla hazırlamak hiç de zor değil. Patatesleri haşladıktan sonra, yoğurt eklemek gerçekten lezzetini artırıyor mu? Ayrıca, yoğurt kullanmanın probiyotik açıdan faydalı olduğunu biliyor muydunuz? Bu tarifte tereyağı ve süt eklenmesi isteğe bağlı, peki siz hangi kıvamı tercih edersiniz? Maydanoz veya dereotu ile süslemek de güzel bir dokunuş, sizce hangi malzeme daha çok yakışır? Son olarak, ekstra sebzeler eklemek besin değerini artırıyor, bunu denemeyi düşündünüz mü?
Patates püresini yoğurtla hazırlamak hiç de zor değil. Patatesleri haşladıktan sonra, yoğurt eklemek gerçekten lezzetini artırıyor mu? Ayrıca, yoğurt kullanmanın probiyotik açıdan faydalı olduğunu biliyor muydunuz? Bu tarifte tereyağı ve süt eklenmesi isteğe bağlı, peki siz hangi kıvamı tercih edersiniz? Maydanoz veya dereotu ile süslemek de güzel bir dokunuş, sizce hangi malzeme daha çok yakışır? Son olarak, ekstra sebzeler eklemek besin değerini artırıyor, bunu denemeyi düşündünüz mü?
Cevap yaz