Patates ve bezelye böreği yaparken hangi adımların daha dikkatli yapılması gerektiğini düşünüyorsunuz? Özellikle iç harcın hazırlanması aşamasında bir şeyleri atlamamak için nelere dikkat etmek gerek? Yufkaları sararken de bir püf noktası var mı? Ayrıca pişirme süresi ve sıcaklık konusunda tecrübeleriniz var mı? Bunlar gibi detaylar bence tarifin başarısını etkileyebilir.
Patates ve bezelye böreği yaparken hangi adımların daha dikkatli yapılması gerektiğini düşünüyorsunuz? Özellikle iç harcın hazırlanması aşamasında bir şeyleri atlamamak için nelere dikkat etmek gerek? Yufkaları sararken de bir püf noktası var mı? Ayrıca pişirme süresi ve sıcaklık konusunda tecrübeleriniz var mı? Bunlar gibi detaylar bence tarifin başarısını etkileyebilir.
Cevap yaz