Patatesli börek tarifini okudukça, bu lezzetli atıştırmalığı yapma isteğim arttı. Özellikle iç harcının hazırlanışındaki detaylar çok işime yaradı. Patatesleri haşlarken, ne kadar süre haşlayacağım konusunda verdiğin bilgiler çok yararlı oldu. Soğanı kavurmak da harcın lezzetini arttıracak bir adım, bunu daha önce düşünmemiştim. Acaba maydanoz eklemeden de nasıl bir tat elde edebilirim? Farklı sebzeler ekleyerek denemeler yapmayı da düşünüyorum. Bezelye eklemek özellikle ilginç olabilir. Peki, bükme işlemi için yufkaları nasıl kullanmalıyım? Herkesin damak zevki farklı olduğu için baharatları ayarlamak da önemli. Senin favori baharatların hangileri?
Patatesli börek tarifini okudukça, bu lezzetli atıştırmalığı yapma isteğim arttı. Özellikle iç harcının hazırlanışındaki detaylar çok işime yaradı. Patatesleri haşlarken, ne kadar süre haşlayacağım konusunda verdiğin bilgiler çok yararlı oldu. Soğanı kavurmak da harcın lezzetini arttıracak bir adım, bunu daha önce düşünmemiştim. Acaba maydanoz eklemeden de nasıl bir tat elde edebilirim? Farklı sebzeler ekleyerek denemeler yapmayı da düşünüyorum. Bezelye eklemek özellikle ilginç olabilir. Peki, bükme işlemi için yufkaları nasıl kullanmalıyım? Herkesin damak zevki farklı olduğu için baharatları ayarlamak da önemli. Senin favori baharatların hangileri?
Cevap yaz