Patatesli minik poğaçaların tarifini okuduktan sonra aklımda bir soru var. Patatesleri haşlarken suyun içine tuz eklemeyi düşündünüz mü? Böylece patatesler haşlanırken daha lezzetli olabilir. Ayrıca, maydanoz eklemek harika bir fikir ama farklı yeşillikler de deneyebilir miyiz? Örneğin, taze soğan ya da dereotu kullanmak poğaçaların tadını farklılaştırır mı? Fırında pişirirken üzerlerine eklenen yumurta sarısı dışında başka bir şey denemek isterseniz, hangi alternatifleri düşünüyorsunuz?
Patatesli minik poğaçaların tarifini okuduktan sonra aklımda bir soru var. Patatesleri haşlarken suyun içine tuz eklemeyi düşündünüz mü? Böylece patatesler haşlanırken daha lezzetli olabilir. Ayrıca, maydanoz eklemek harika bir fikir ama farklı yeşillikler de deneyebilir miyiz? Örneğin, taze soğan ya da dereotu kullanmak poğaçaların tadını farklılaştırır mı? Fırında pişirirken üzerlerine eklenen yumurta sarısı dışında başka bir şey denemek isterseniz, hangi alternatifleri düşünüyorsunuz?
Cevap yaz