Tavada patates rendesi yaparken, patateslerin renginin değişmemesi için hemen pişirme işlemini yapmanın önemli olduğunu belirtmişsiniz. Bu konuda sizin için en etkili yöntem hangisi oldu? Patatesleri rendeledikten sonra hemen pişirmeye geçmek mi yoksa bir süre bekletmek mi daha iyi sonuç veriyor? Ayrıca, baharat çeşitliliğini artırmak istediğinizde hangi baharatları tercih ediyorsunuz?
Tavada patates rendesi yaparken, patateslerin renginin değişmemesi için hemen pişirme işlemini yapmanın önemli olduğunu belirtmişsiniz. Bu konuda sizin için en etkili yöntem hangisi oldu? Patatesleri rendeledikten sonra hemen pişirmeye geçmek mi yoksa bir süre bekletmek mi daha iyi sonuç veriyor? Ayrıca, baharat çeşitliliğini artırmak istediğinizde hangi baharatları tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz