Bu tarifteki kek kalıbında üç renkli patates salatasının hazırlanışı gerçekten ilgi çekici görünüyor. Özellikle farklı renklerdeki patateslerin kullanılması, sunumu oldukça şık hale getirecektir. Patateslerin haşlanma sürecine dikkat etmek gerektiği belirtilmiş, bu oldukça önemli bir nokta. Ayrıca, kırmızı soğanın tuzla ovulmasıyla acılığının giderilmesi fikri de çok pratik. Acaba bu salatanın üzerine ekleyeceğiniz maydanoz dışında başka hangi malzemelerle süslemeyi düşünürsünüz? Sunumda farklı dokular katmak için haşlanmış bezelye veya nar taneleri eklemek iyi bir fikir olabilir mi?
Bu tarifteki kek kalıbında üç renkli patates salatasının hazırlanışı gerçekten ilgi çekici görünüyor. Özellikle farklı renklerdeki patateslerin kullanılması, sunumu oldukça şık hale getirecektir. Patateslerin haşlanma sürecine dikkat etmek gerektiği belirtilmiş, bu oldukça önemli bir nokta. Ayrıca, kırmızı soğanın tuzla ovulmasıyla acılığının giderilmesi fikri de çok pratik. Acaba bu salatanın üzerine ekleyeceğiniz maydanoz dışında başka hangi malzemelerle süslemeyi düşünürsünüz? Sunumda farklı dokular katmak için haşlanmış bezelye veya nar taneleri eklemek iyi bir fikir olabilir mi?
Cevap yaz