Patatesli mayalı börek tarifini okuduğumda, özellikle hamurun hazırlanması ve iç harcın hazırlanması aşamaları beni çok etkiledi. Hamurun mayalanması için gereken sürenin doğru ayarlanması önemli bir detay. Sizce hamurun mayalanma süresi tam olarak ne kadar olmalı ki en iyi kabarmayı elde edebilelim? Ayrıca, iç harcında soğan kullanmanın tadı ne kadar etkilediğini merak ediyorum. Soğan eklememek, lezzeti ne kadar değiştirir?
Patatesli mayalı börek tarifini okuduğumda, özellikle hamurun hazırlanması ve iç harcın hazırlanması aşamaları beni çok etkiledi. Hamurun mayalanması için gereken sürenin doğru ayarlanması önemli bir detay. Sizce hamurun mayalanma süresi tam olarak ne kadar olmalı ki en iyi kabarmayı elde edebilelim? Ayrıca, iç harcında soğan kullanmanın tadı ne kadar etkilediğini merak ediyorum. Soğan eklememek, lezzeti ne kadar değiştirir?
Cevap yaz