Patates kızırtması yaparken hangi yağı tercih etmemiz gerektiği konusunda ne düşünüyorsun? Ayçiçek yağı, zeytinyağı, hindistan cevizi yağı ve kanola yağı gibi seçeneklerin her birinin avantajları ve dezavantajları var. Özellikle dumanlanma noktası ve sağlık üzerindeki etkileri çok önemli değil mi? Mesela zeytinyağının düşük dumanlanma noktası, onu yüksek sıcaklıklarda kullanırken riskli hale getirebilir. Sen bu konuda nasıl bir seçim yapıyorsun?
Patates kızırtması yaparken hangi yağı tercih etmemiz gerektiği konusunda ne düşünüyorsun? Ayçiçek yağı, zeytinyağı, hindistan cevizi yağı ve kanola yağı gibi seçeneklerin her birinin avantajları ve dezavantajları var. Özellikle dumanlanma noktası ve sağlık üzerindeki etkileri çok önemli değil mi? Mesela zeytinyağının düşük dumanlanma noktası, onu yüksek sıcaklıklarda kullanırken riskli hale getirebilir. Sen bu konuda nasıl bir seçim yapıyorsun?
Cevap yaz