Patates püresi hakkında yazılanları okuduğumda, özellikle farklı sunum şekilleri dikkatimi çekti. Klasik sunumdan şekilli sunuma geçiş yapmanın yemeklerin görselliğine ne kadar katkı sağladığını düşünmek ilginç. Fırınlama yönteminin de pürenin üst kısmına çıtır bir doku kazandırdığına dair belirtilenler, denemeye değer gibi görünüyor. Ayrıca çeşitli aromalarla zenginleştirilerek farklı lezzetler elde edilmesi, patates püresini sıradan bir yemek olmaktan çıkartıyor. Sizce bu kadar çok farklı sunum şekli ve lezzet kombinasyonu ile patates püresi, gerçekten de her sofraya uyum sağlar mı?
Patates püresi hakkında yazılanları okuduğumda, özellikle farklı sunum şekilleri dikkatimi çekti. Klasik sunumdan şekilli sunuma geçiş yapmanın yemeklerin görselliğine ne kadar katkı sağladığını düşünmek ilginç. Fırınlama yönteminin de pürenin üst kısmına çıtır bir doku kazandırdığına dair belirtilenler, denemeye değer gibi görünüyor. Ayrıca çeşitli aromalarla zenginleştirilerek farklı lezzetler elde edilmesi, patates püresini sıradan bir yemek olmaktan çıkartıyor. Sizce bu kadar çok farklı sunum şekli ve lezzet kombinasyonu ile patates püresi, gerçekten de her sofraya uyum sağlar mı?
Cevap yaz