Patates rende kızartması yaparken en çok hangi adımlarda zorlandınız? Rendelenmiş patateslerin fazla suyunu almakta ve doğru sıcaklıkta yağ kullanmak gerçekten önemli gibi görünüyor. Sizce bu püf noktalarına dikkat etmek, sonucun lezzetini nasıl etkiliyor? Ayrıca soğan eklemenin tadı nasıl değiştiriyor? Kızartma sürecinde patateslerin her iki tarafını çevirmenin önemi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Patates rende kızartması yaparken en çok hangi adımlarda zorlandınız? Rendelenmiş patateslerin fazla suyunu almakta ve doğru sıcaklıkta yağ kullanmak gerçekten önemli gibi görünüyor. Sizce bu püf noktalarına dikkat etmek, sonucun lezzetini nasıl etkiliyor? Ayrıca soğan eklemenin tadı nasıl değiştiriyor? Kızartma sürecinde patateslerin her iki tarafını çevirmenin önemi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz