Bu tarifte sütün yerini alacak olan sütünsüz krema ile patates püresi yapmak gerçekten çok ilginç. Laktoz intoleransı olanlar için bu tarif oldukça faydalı görünüyor. Patateslerin büyüklüğünün eşit olmasının, pişirme süresini nasıl etkilediğini merak ettim. Ayrıca, badem sütü veya soya kreması gibi alternatiflerin tadı nasıl bir fark yaratıyor? Özellikle hangi patates çeşitlerinin daha iyi sonuç verdiğini denemek harika olabilir. Sadece tuz ve karabiberin dışında başka hangi baharatları eklemeyi denediniz? Son olarak, bu pürenin yanında ne gibi yemekler ile servis etmek daha iyi olur?
Bu tarifte sütün yerini alacak olan sütünsüz krema ile patates püresi yapmak gerçekten çok ilginç. Laktoz intoleransı olanlar için bu tarif oldukça faydalı görünüyor. Patateslerin büyüklüğünün eşit olmasının, pişirme süresini nasıl etkilediğini merak ettim. Ayrıca, badem sütü veya soya kreması gibi alternatiflerin tadı nasıl bir fark yaratıyor? Özellikle hangi patates çeşitlerinin daha iyi sonuç verdiğini denemek harika olabilir. Sadece tuz ve karabiberin dışında başka hangi baharatları eklemeyi denediniz? Son olarak, bu pürenin yanında ne gibi yemekler ile servis etmek daha iyi olur?
Cevap yaz