Yufka ile patatesli börek yapmayı düşündüğümde, harcın hazırlanması aşaması beni en çok heyecanlandırıyor. Patatesleri haşladıktan sonra onları ezmek, soğanı kavurmak ve bu lezzetleri bir araya getirmek gerçekten keyifli olmalı. Peki, bu aşamada soğanı ne kadar kavurmak gerektiği konusunda bir ipucu verebilir misin? Ayrıca, yufkaları hazırlarken harcın miktarını nasıl ayarlamak gerekiyor? Yufkaların kenarlarını kapatırken dikkat edilmesi gereken başka bir nokta var mı?
Yufka ile patatesli börek yapmayı düşündüğümde, harcın hazırlanması aşaması beni en çok heyecanlandırıyor. Patatesleri haşladıktan sonra onları ezmek, soğanı kavurmak ve bu lezzetleri bir araya getirmek gerçekten keyifli olmalı. Peki, bu aşamada soğanı ne kadar kavurmak gerektiği konusunda bir ipucu verebilir misin? Ayrıca, yufkaları hazırlarken harcın miktarını nasıl ayarlamak gerekiyor? Yufkaların kenarlarını kapatırken dikkat edilmesi gereken başka bir nokta var mı?
Cevap yaz