Bu lezzetli beşamel soslu karnabahar ve patates tarifini denemeyi düşünüyor musun? Karnabaharın çiçeklerine ayırmak ve patatesleri doğru boyutta doğramak önemli gibi görünüyor. Beşamel sosu yaparken unun rengi değişene kadar kavurmak gerektiğini belirtmişsin. Bu aşamada dikkatli olmak şart mı? Ayrıca, fırında pişirme süresi ve sıcaklığı tam olarak ne kadar önemli? Son olarak, yanında servis edilecek yeşil salata ve soğuk mezeler, yemeğin tadını artırır mı?
Bu lezzetli beşamel soslu karnabahar ve patates tarifini denemeyi düşünüyor musun? Karnabaharın çiçeklerine ayırmak ve patatesleri doğru boyutta doğramak önemli gibi görünüyor. Beşamel sosu yaparken unun rengi değişene kadar kavurmak gerektiğini belirtmişsin. Bu aşamada dikkatli olmak şart mı? Ayrıca, fırında pişirme süresi ve sıcaklığı tam olarak ne kadar önemli? Son olarak, yanında servis edilecek yeşil salata ve soğuk mezeler, yemeğin tadını artırır mı?
Cevap yaz