Çiğden patates kavurması tarifini okuduktan sonra yapmayı düşündüğümde, patateslerin gerçekten çıtır çıtır olmasını sağlamak için suya bekletme önerisi dikkatimi çekti. Bu kadar pratik bir tarifin, kahvaltı sofralarıma nasıl bir lezzet katacağını merak ediyorum. Soğan kullanmanın isteğe bağlı olması, alternatif olarak farklı tatlar denememe olanak tanıyor. Baharatlarla zenginleştirildiğinde, tadı nasıl olur acaba? Sizce bu tarifi denemek için en uygun zaman ne zamandır?
Çiğden patates kavurması tarifini okuduktan sonra yapmayı düşündüğümde, patateslerin gerçekten çıtır çıtır olmasını sağlamak için suya bekletme önerisi dikkatimi çekti. Bu kadar pratik bir tarifin, kahvaltı sofralarıma nasıl bir lezzet katacağını merak ediyorum. Soğan kullanmanın isteğe bağlı olması, alternatif olarak farklı tatlar denememe olanak tanıyor. Baharatlarla zenginleştirildiğinde, tadı nasıl olur acaba? Sizce bu tarifi denemek için en uygun zaman ne zamandır?
Cevap yaz