Düdüklüde patatesli tavuk baget yaparken, malzemeleri hazırlamak benim için ne kadar önemliydi. Tavukları yıkayıp derilerini temizlemek, lezzetin artması açısından gerçekten etkili. Patatesleri iri küpler halinde doğramak da pişirme süresini kısaltıyor. Peki, soğan ve sarımsakları kavururken dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Yağ ısındıktan sonra onları eklemek, güzel bir aroma katıyor ama yanmamaları için ne kadar süre kavurmamız gerektiği konusunda bir fikir verebilir misin? Ayrıca, düdüklü tencerenin basıncı oluşana kadar beklemek ve ardından pişirme süresini nasıl ayarladın? Bu adımları takip ederken en çok hangi noktada zorlandın? Sonuçta ortaya çıkan yemeğin tadı nasıl oldu?
Düdüklüde patatesli tavuk baget yaparken, malzemeleri hazırlamak benim için ne kadar önemliydi. Tavukları yıkayıp derilerini temizlemek, lezzetin artması açısından gerçekten etkili. Patatesleri iri küpler halinde doğramak da pişirme süresini kısaltıyor. Peki, soğan ve sarımsakları kavururken dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Yağ ısındıktan sonra onları eklemek, güzel bir aroma katıyor ama yanmamaları için ne kadar süre kavurmamız gerektiği konusunda bir fikir verebilir misin? Ayrıca, düdüklü tencerenin basıncı oluşana kadar beklemek ve ardından pişirme süresini nasıl ayarladın? Bu adımları takip ederken en çok hangi noktada zorlandın? Sonuçta ortaya çıkan yemeğin tadı nasıl oldu?
Cevap yaz