Etli patates püresi gerçekten çok lezzetli bir yemek gibi görünüyor. Özellikle yumuşak dokusu ve kremsi yapısıyla et yemekleriyle harika bir uyum sağlaması, onu tercih sebebi yapıyor. Patateslerin haşlanması ve etin kavrulması aşamaları oldukça pratik. Özellikle süt eklenerek yapılan pürenin kremsi olması benim ilgimi çekti. Baharatlar da yemeğe ayrı bir tat katıyor. Sizce bu yemeği hazırlarken en çok hangi baharatları kullanmak gerekir? Misafirler için sunum önerileri de oldukça güzel; siz bu yemeği daha önce denediniz mi? Nasıl oldu?
Etli patates püresi gerçekten çok lezzetli bir yemek gibi görünüyor. Özellikle yumuşak dokusu ve kremsi yapısıyla et yemekleriyle harika bir uyum sağlaması, onu tercih sebebi yapıyor. Patateslerin haşlanması ve etin kavrulması aşamaları oldukça pratik. Özellikle süt eklenerek yapılan pürenin kremsi olması benim ilgimi çekti. Baharatlar da yemeğe ayrı bir tat katıyor. Sizce bu yemeği hazırlarken en çok hangi baharatları kullanmak gerekir? Misafirler için sunum önerileri de oldukça güzel; siz bu yemeği daha önce denediniz mi? Nasıl oldu?
Cevap yaz