Bu nefis gülmece tarifini okuduktan sonra kendimi mutfakta buldum! Patlıcan ve patatesle yapılan bu güveç, özellikle kış aylarında sıcak bir yemek arayanlar için harika bir seçenek gibi görünüyor. Acaba patlıcanları tuzlu suda bekletmenin lezzet açısından ne kadar etkisi oluyor? Ayrıca, pişirme süresinin fırına göre değişiklik göstermesi, her seferinde farklı bir sonuç alabileceğimiz anlamına mı geliyor? Bu tarifin misafirlere sunulması da çok güzel bir fikir, ama yanına hangi tür salata yapmalıyım sizce?
Bu nefis gülmece tarifini okuduktan sonra kendimi mutfakta buldum! Patlıcan ve patatesle yapılan bu güveç, özellikle kış aylarında sıcak bir yemek arayanlar için harika bir seçenek gibi görünüyor. Acaba patlıcanları tuzlu suda bekletmenin lezzet açısından ne kadar etkisi oluyor? Ayrıca, pişirme süresinin fırına göre değişiklik göstermesi, her seferinde farklı bir sonuç alabileceğimiz anlamına mı geliyor? Bu tarifin misafirlere sunulması da çok güzel bir fikir, ama yanına hangi tür salata yapmalıyım sizce?
Cevap yaz