Karnıyarık yaparken patlıcanların tuzlu suda bekletilmesi gerektiğini biliyor muydunuz? Bu işlem gerçekten de patlıcanların acılığını alıyor ve yağ çekmelerini önlüyor. Sizce de bu adım, yemeğin lezzetini artırmak için oldukça önemli değil mi? Ayrıca, kaşarlı patates püresinin karnıyarık ile birleşimi nasıl bir tat deneyimi sunuyor? Denediğinizde nasıl bir sonuç aldınız?
Karnıyarık yaparken patlıcanların tuzlu suda bekletilmesi gerektiğini biliyor muydunuz? Bu işlem gerçekten de patlıcanların acılığını alıyor ve yağ çekmelerini önlüyor. Sizce de bu adım, yemeğin lezzetini artırmak için oldukça önemli değil mi? Ayrıca, kaşarlı patates püresinin karnıyarık ile birleşimi nasıl bir tat deneyimi sunuyor? Denediğinizde nasıl bir sonuç aldınız?
Cevap yaz