Kaynamış patatesin yapımını daha önce denedim mi bilmiyorum ama tarifteki adımlar oldukça net görünüyor. Patatesleri kabuklarıyla kaynatmanın besin değerini koruduğunu duymuştum, bu yöntem gerçekten işe yarıyor mu? Ayrıca, kaynamış patatesin salatada ya da börek içinde kullanımı harika bir fikir! Sizce hangi tarif daha lezzetli olur? Patates salatası mı yoksa patatesli börek mi?
Kaynamış patatesin yapımını daha önce denedim mi bilmiyorum ama tarifteki adımlar oldukça net görünüyor. Patatesleri kabuklarıyla kaynatmanın besin değerini koruduğunu duymuştum, bu yöntem gerçekten işe yarıyor mu? Ayrıca, kaynamış patatesin salatada ya da börek içinde kullanımı harika bir fikir! Sizce hangi tarif daha lezzetli olur? Patates salatası mı yoksa patatesli börek mi?
Cevap yaz