Patates mezesi gerçekten güzel bir seçenek. Özellikle soğuk servis yapılan aperatifler arasında yer alması, misafirler için oldukça pratik bir sunum sağlıyor. Patatesin besin değerlerinin yüksek olması da sağlıklı bir atıştırmalık yapıyor. Peki, patatesleri haşlarken kabuklarını soymak mı yoksa kabuklarıyla mı haşlamak daha iyi sonuç veriyor? Ayrıca, yoğurt eklemek isteğe bağlı demişsiniz, ama yoğurt eklemenin tadı nasıl etkilediği hakkında bir fikriniz var mı?
Patates mezesi gerçekten güzel bir seçenek. Özellikle soğuk servis yapılan aperatifler arasında yer alması, misafirler için oldukça pratik bir sunum sağlıyor. Patatesin besin değerlerinin yüksek olması da sağlıklı bir atıştırmalık yapıyor. Peki, patatesleri haşlarken kabuklarını soymak mı yoksa kabuklarıyla mı haşlamak daha iyi sonuç veriyor? Ayrıca, yoğurt eklemek isteğe bağlı demişsiniz, ama yoğurt eklemenin tadı nasıl etkilediği hakkında bir fikriniz var mı?
Cevap yaz