Patatesi kızartmak için izlediğiniz adımlar çok açıklayıcı olmuş. Patateslerin kabuklarını soymak mı yoksa bırakmak mı daha iyi karar vermek zorlayıcı. Kızartma işlemi sırasında yağı doğru sıcaklıkta tutmak da önemli bir detay, aksi halde patatesler istediğimiz gibi çıtır çıtır olmayabilir. Peki, siz patatesleri hangi baharatlarla seviyorsunuz? Kızartma sonrası sos önerileri de harika, özellikle ketçap ve yoğurt sosu ile denemek hoşuma gidiyor. Başka hangi malzemelerle patates kızartmasını zenginleştirmeyi düşünüyorsunuz?
Patatesi kızartmak için izlediğiniz adımlar çok açıklayıcı olmuş. Patateslerin kabuklarını soymak mı yoksa bırakmak mı daha iyi karar vermek zorlayıcı. Kızartma işlemi sırasında yağı doğru sıcaklıkta tutmak da önemli bir detay, aksi halde patatesler istediğimiz gibi çıtır çıtır olmayabilir. Peki, siz patatesleri hangi baharatlarla seviyorsunuz? Kızartma sonrası sos önerileri de harika, özellikle ketçap ve yoğurt sosu ile denemek hoşuma gidiyor. Başka hangi malzemelerle patates kızartmasını zenginleştirmeyi düşünüyorsunuz?
Cevap yaz