Patatesli açma hamurunun tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli atıştırmalık için sabırsızlanıyorum! Patateslerin haşlanması ve püre haline getirilmesi adımları oldukça pratik görünüyor. Hamurun yoğrulması ve mayalanma süresi de tam yerinde. Özellikle iç harcı ekleme kısmı, yaratıcılığımı konuşturmak için harika bir fırsat olacak. Peki, en sevdiğin iç harcı ne olurdu? Peynir mi, zeytin mi yoksa belki farklı bir şey mi?
Patatesli açma hamurunun tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli atıştırmalık için sabırsızlanıyorum! Patateslerin haşlanması ve püre haline getirilmesi adımları oldukça pratik görünüyor. Hamurun yoğrulması ve mayalanma süresi de tam yerinde. Özellikle iç harcı ekleme kısmı, yaratıcılığımı konuşturmak için harika bir fırsat olacak. Peki, en sevdiğin iç harcı ne olurdu? Peynir mi, zeytin mi yoksa belki farklı bir şey mi?
Cevap yaz