Gerçekten bu kızartma yöntemiyle patlıcan ve patates hazırlamak oldukça pratik görünüyor! Özellikle patlıcanların acılığını almak için tuzlu suya bekletmek iyi bir fikir. Sizce bu işlem gerçekten de patlıcanların daha lezzetli olmasını sağlıyor mu? Ayrıca, kızartma sürecinde patateslerin altın sarısı rengini alması için dikkat edilmesi gereken başka bir şey var mı? Sos önerileri de harika, siz en çok hangisini tercih ediyorsunuz?
Gerçekten bu kızartma yöntemiyle patlıcan ve patates hazırlamak oldukça pratik görünüyor! Özellikle patlıcanların acılığını almak için tuzlu suya bekletmek iyi bir fikir. Sizce bu işlem gerçekten de patlıcanların daha lezzetli olmasını sağlıyor mu? Ayrıca, kızartma sürecinde patateslerin altın sarısı rengini alması için dikkat edilmesi gereken başka bir şey var mı? Sos önerileri de harika, siz en çok hangisini tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz